marți, 1 aprilie 2008

cupidon si tainele barbatilor

Dupa cum spuneam, dragul meu, e randul tau sa-mi raspunzi la intrebari...

"cum reactioneaza barbatul prins sau suspectat ca insala?"



Tipuri de reactii ale barbatului prins ca insala

Aici trebuie sa recunoasteti, dragi femei, ca in astfel de situatii suntem mult mai originali decat voi. O femeie ar spune fara a gandi prea mult celebra replica: “Nu e ceea ce crezi.” Noi barbatii, ma refer la cei care au ceva la mansarda, derulam mii de scenarii in cap. E clar ca in fiecare barbat capabil se ascunde un regizor bun.

Exemplul acesta v-ar edifica: Ea se intoarce cu o zi mai devreme de la mama sa si isi gaseste barbatul in pat cu alta. Calm, inculpatul se ridica din pat explicandu-i sotiei ca este vorba de o colega noua de serviciu care nu are momentan unde sa doarma. Si asta se intampla in conditiile in care noua colega era dezbracata si dormea in pat cu el.


Sunt mai multe tipuri de reactii cum sunt si mai multe tipuri de barbati.

Prins ca insala e mult spus, fiindca ar trebui sa existe, daca nu flagrant, macar dovezi.

Si acum o sa enumar cateva reactii caracteristice:


  1. Minciuna cu nerusinare pana in panzele albe(vezi cazul de mai sus)
  2. Minciuna cu nerusinare pana in panzele albe, dar cu transfer de vinovatie. In sensul ca desi este vinovat reuseste sa intoarca situatia in asa fel incat o determina pe partenera sa creada ca este paranoica si excesiv de geloasa, inchipuita etc. Asta se aplica in cazul in care dovezile nu sunt suficient de solide.
  3. Clasicul: Nu a insemnat nimic pentru mine. Aici e insa o capcana, pentru ca urmatoarele intrebari sunt destul de grele: Atunci de ce ai facut-o ? Eu nu-ti sunt suficienta? Aici se scoate mai greu camasa, dar se scoate: A fost impulsul de moment, nu stiu ce a fost in capul meu, dar jur ca nu o sa se mai intample niciodata. De ce crezi ca m-am intors la tine? Crezi ca a insemnat ceva curva aia? Am fost un om slab si recunosc, dar sa stii ca mi-am invatat lectia. Te iubesc. Si daca mai pluseaza cu o logodna avem si happy end.
  4. Si cel mai tare e cel care nu neaga nimic, tace din gura, primeste mustrarile, lasa capul in pamant, e constient ca a gresit, dar pur si simplu nu mai are replica, nu ca nu ar putea, ci pentru ca e atat de comod sau poate ca e constient ca orice ar zice s-ar intoarce impotriva lui.
  5. Mai e cel care a premeditat totul. Si astepta sa fie prins si certat pentru ca era prea las sa spuna stop unei relatii.

Lista poate continua (si VA continua) insa acestea sunt cele mai frecvente reactii. Asa e barbatul, un idiot. Diferenta e ca de obicei noi ne intoarcem la “oficiala” chiar daca avem scapari. Femeile nu. Femeile se indragostesc de celalalt de cele mai multe ori. Insa ce avem in comun unul cu altul este poligamia.

Niciun comentariu: