joi, 27 martie 2008

alte raspunsuri

"si nu numai asta. de ce idioatele vor dupa aceea sa fie amicele fostilor? de ce vor ele sa mai stie ce fac?"

:)
teoretic pentru ca. bla bla. cred ca ai auzit si tu destule explicatii.

in realitate... de regula pentru ca "idioatele" inca nu pot renunta la tine si, constient sau nu, au nevoie sa te aiba aproape intr-un fel sau altul. pentru ca o ruptura totala e greu sau imposibil de acceptat dupa o perioada lunga petrecuta impreuna si macar fizic vor sa te mai stie parte din viata lor.

si daca vor sa stie ce mai faci e pentru ca inca simt ceva pentru tine. mai mult decat preocupare sincera e nevoia lor egoista de a fi in contact cu tine, cel de care le e dor din cand in cand. stai linistit, nu va dura mult! peste cateva luni (nu mai vorbesc de ani) poate sa te loveasca si tramvaiul si nu o sa spuna mai mult decat "saracu'..." si poate doar cele care te-au iubit cu adevarat vor varsa o lacrima. desi ma indoiesc...

in concluzie, eu cred ca "amicitia" asta e doar o manta de vreme rea, o pacaleala de tranzitie pana cand greul despartirii va fi depasit sau pana la impacare, de ce nu? pentru ca daca fata chiar nu mai vrea sa fie cu tine nu are nevoie de nicio amicitie, iar daca ai dezamagit-o nu numai ca barbat, ci si ca om, cu siguranta nu va gasi motive pentru care sa te pastreze in viata ei. nici ca amic, nici ca nimic! :)
personal, nu cred in amicitia sincera dintre fosti, decat poate dupa multi ani de la ruptura, cand cei doi au delimitat foarte clar prezentul de trecut si nu fac decat sa mai schimbe informatii si pareri, ca oricare alti cunoscuti care au impartit candva o bucatica de viata.

PS - uite si un raspuns spontan de la o fata: ca sa se asigure ca urmatoarea e mai naspa si mai proasta decat ea! :))

Niciun comentariu: