duminică, 23 martie 2008

placeri vinovate

nu le-am numarat inca, dar stiu ca sunt cateva. tot inca, nu stiu sigur care ar fi ordinea lor intr-un top. si nici criteriile dupa care se determina gradul de vinovatie nu-mi sunt prea clare. si cu toate astea, iata topul placerilor mele vinovate:
  • mucenicii - e deja a patra oara pe anul asta cand ii fac si desi stomacul meu se revolta in fel si chip la contactul cu ei, ma incapatanez sa termin (singura!) si oala asta.
  • telenovelele - de fapt, telenoveaua. :) una singura e, dar se hraneste cu timpul meu. insa nu pot. nu pot si nu pot sa renunt sa mai vad o poveste de iubire, cu o evolutie care nu e deloc greu de intuit dupa primul episod, care se va termina (supriza!!!!) cu o nunta, la care voi participa cu tot sufletul si cu lacrimi in ochi, ca o femeie ce sunt.
  • viteza - clar nu voi fi niciodata genul clasic de iubita intepenita in scaunul din dreapta, care abia murmura terifiata "mai incet, te rog". si nici celalalt gen clasic de iubita intepenita pe scaunul din dreapta care urla nervoasa "mai inceeeeeeeeeet! acum!"
  • sweet november - probabil o pornire masochista ma indeamna sa revad filmul asta in fiecare an. imi place la nebunie. desi plang cu sughituri de fiecare data, abia astept viitoarea luna noiembrie.
  • pustanii - imi sunt dragi. cand ii vad cu parul ala ciopartit si colorat, cu haine lalai, bretele atarnate, sireturi mov si alte minuni care presupun ca oripileaza orice profesoara cu vederi traditionaliste, pur si simplu nu ma pot abtine sa nu ma holbez la ei. si nu m-as fi simtit niciodata vinovata pentru asta daca nu s-ar fi trezit astazi un scump prieten sa-mi spuna ca le-as putea fi mama. :))
  • long island - e tare, tare, tare. pur si simplu imi place. in mod normal n-ar trebui sa ma simt vinovata ca-mi place tare, stiu, dar este vorba despre alcool aici.
  • vorbitul - claaaaar, cea mai mare placere vinovata a mea. nu stiu de ce am mereu impresia ca trebuie sa explic, sa lamuresc, sa ma fac inteleasa, sa dau sfaturi, sau macar sugestii, mici sugestii, sugestioare si daca nici atat, atunci cu siguranta se impune o analiza "obiectiva" care invariabil comporta mai multe interpretari si de aici inca o "mica" discutie. dupa cum spuneam, nu stiu de ce, dar banuiesc ca daca nu mi-ar placea sa o fac nu as face-o. un rationament simplu.

deci mi-a iesit un Top 7 al placerilor vinovate.

nu am introdus in aceasta lista placerile vinovate de care m-am lasat, ca ar fi fost ceva mai bogata. iar in capul ei s-ar fi aflat cu siguranta fumatul!

Niciun comentariu: